Andrei Năstase: Programul meu prevede înfrățirea tuturor localităților din Moldova cu cele din România. Apropierea se face prin proiecte benefice oamenilor

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase e gata de lupta pentru prezidențiale, iar unul dintre punctele din programul electoral prevede realizarea proiectelor de înfrățire a tuturor localităților din Republica Moldova cu cele din România, dar și din alte țări. Declarațiile au fost făcute la emisiunea UNInterviu de la UNIMEDIA.

Foto: UNIMEDIA

„Eu știu că am un parteneriat fidel, la cel mai înalt nivel, cu primarii din PNL cu Liga Aleșilor Locali, un parteneriat foarte important. Am stabilit că în mandatul de președinte al lui Andrei Năstase, toate localitățile din Republica Moldova vor fi înfrățite cu localități din România. Este parte a programului meu, vă spun în premieră acest lucru și eu îmi doresc ca aceste înfrățiri să se producă și cu comunități din Italia, Germania, Franța.

Acum lucrez la un proiect de înfrățire a unui sat de la noi cu unul de lângă Milano, alte două localități cu comunități din România, proiectul este mult mai larg.

Așa văd eu apropierea celor două maluri ale Prutului și apropierea cetățenilor de pe cele două maluri”, a declarat Andrei Năstase.


Pub