(video) Pavel Filip dezvăluie motivul supărării lui Nichiforciuc: A vrut să votăm un amendament ce prevedea scheme cu țigări

Pavel Filip spune că supărarea lui Eugeniu Nichiforciuc pe Partidul Democrat vine în urma unui amendament ce nu a fost votat la ultima ședință a Parlamentului. Declarațiile au fost făcut în cadrul unui briefing de presă la sediul PD.

Foto: UNIMEDIA

„Cu toții am constat că este vorba de informații pe care le numim fakenews-uri, care sunt preluate de instituții media. A fost un amendament foarte mult discutat la politica bugetar fiscală, semnat de deputatul Eugeniu Nichiforciuc, care nu prevedea altceva decât prejudicierea statului cu 160 de milioane de lei. Noi, desigur, am refuzat să votăm acest amendament. Acesta a fost supărarea care a fost comunicată PSRM-ului, din acest motiv părăsind PD-ul, dar atenție, nu a părăsit coaliția.

Atunci când la mine la poartă vine și protestează, pe mine mă onorează și dă de înțeles că PD se îndreaptă spre calea cea bună”, a declarat Pavel Filip.

Amintim că a Eugeniu Nichiforciuc, în emisiunea UNInterviu de la UNIMEDIA a declarat că Pavel Filip ar fi primit 12 milioane de lei de la Vlad Plahotniuc pentru campania electorală la alegerile locale.


Pub