Principală  —  Ştiri  —  Social   —   Încă 7 persoane au decedat,…

Încă 7 persoane au decedat, dintre care 3 din stânga Nistrului, din cauza COVID-19

Încă 7 persoane infectate cu COVID-19 au decedat în ultimele 24 de ore în urma complicațiilor provocate de virus, dintre care 3 victime sunt din stânga Nistrului.

Până la ziua de azi, 967 de persoane și-au pierdut viața din cauza coronavirusului.

Deces 961: Bărbat de 71 ani, din stânga Nistrului. Comorbidități: cardiomiopatie, pielonefrită cronică, insuficiență renală.

Deces 962: Femeie de 88 ani, din stânga Nistrului. Comorbidități: boală ischemică a cordului, hipertensiune arterială, cardioscleroză.

Deces 963: Femeie de 73 ani, din stânga Nistrului. Comorbidități: obezitate.

Deces 964: Bărbat de 85 ani, din raionul Edineț. Internat la data de 9 august, la SR Edineț. Comorbidități: cardiopatie ishemică cronică, encefalopatie mixtă, sindromul de suferință respiratorie la adulți.

Deces 965: Femeie de 48 ani, din raionul Drochia. Internată la data de 13 august la SR Drochia. Comorbidități: traumatizm craniocerebral, contuzie cerebrală.

Deces 966: Bărbat de 77 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 17 august, la SCM „Gh. Paladi”. Comorbidități: insuficiență renală.

Deces 967: Bărbat 71 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 8 august, la SCM „Arh. Mihail”. Comorbidități: hipertensiune arterială, cord cronic hipertensiv subcompensat.