22:21:29 24.04.2024
Stiri

PAS își cheamă simpatizanții la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Chișinăului: „Acum doi ani, pe 26 august 2018, Piața Marii Adunări Naționale era plină de oameni buni care se împotriveau nedreptății și hoției”

Actualitate 26.08.2020 15:06 Vizualizări2108 Autor: Ziarul National
PAS își cheamă simpatizanții la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Chișinăului: „Acum doi ani, pe 26 august 2018, Piața Marii Adunări Naționale era plină de oameni buni care se împotriveau nedreptății și hoției”


UPDATE // Imagini video de la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt:



************************************

Partidul Acțiune și Solidaritate își cheamă membrii și simpatizanții să se adune astăzi, 26 august, la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Chișinăului.

Evenimentul va avea loc începând cu ora 19.00, „pentru a ne aduce aminte de curajul și rezistența oamenilor buni ai acestei țări”.

„Acum doi ani, pe 26 august 2018, Piața Marii Adunări Naționale era plină de oameni buni care se împotriveau nedreptății și hoției. Datorită lor am reușit să alungăm un dictator. Vă îndemnăm să fim împreună, toți cei care ați fost în acea noapte și cei care nu ați reușit să ajungeți”, se arată într-un comunicat de presă al partidului condus de Maia Sandu.

Amintim că, acum doi ani, pe timpul guvernării Plahotniuc, partidele de opoziție, PAS și PPDA, au organizat un protest în centrul capitalei cu participarea a mii de oameni. Protestatarii au fost nevoiți să meargă la monumentul lui Ștefan cel Mare și Sfânt, pentru că Partidul „Șor” organiza în același timp o petrecere în PMAN, cu dansuri și împărțirea de daruri participanților aduși acolo în mod organizat.

Zeci de protestatari au rămas peste noapte la monument și au fost ridicați pe sus de către forțele de ordine în dimineața zilei 27 august, pentru că acolo urmau să vină oficialii să depună flori de Ziua Independenței.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md