(video) Noua maşină a lui Batman se vede mai bine şi în acţiune în primul trailer oficial al filmului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update 29.12.2021) Al doilea trailer:


(update 18.10.2021) În cadrul celei de-a doua ediţii a DC FanDome, o platformă virtuală de evenimente creată de DC Comics pentru anunţarea şi prezentarea viitoarelor proiecte ce urmează să debuteze în cinematografe cel puţin, a fost dezvăluit primul trailer oficial al noului film The Batman. Premiera este setată pentru 4 martie 2022.

Noile imagini dezvăluie că personajul principal negativ este The Riddler (Edward Nygma)! Ultima dată când acest personaj a apărut anterior în seria de filme cu Batman a fost în pelicula Batman Forever din 1995. Rolul a fost jucat de Jim Carrey.

Ce ţine de automobil, se poate observa că acesta va fi utilizat în mod activ, atât în scene cu distrugeri, cât şi cu urmăriri. Suspensia-i cu o cursă lungă s-a dovedit a fi utilă în momentul săriturilor 😉


(28.08.2020) Un muscle car cu motor montat peste roţile spate! Ce maşină conduce Batman în noul film

Mașina lui Batman va suferi din nou o transformare majoră şi nu va mai fi o fortăreaţă cu roţi supradimensionate cum am văzut în filmele din trilogia Dark Knight sau Batman v Superman.

Super eroul jucat de Robert Pattinson se va deplasa prin Gotham într-o mașină mult mai aproape de realitate decât înainte, ceea ce şi rezultă din teaserul filmului publicat acum câteva ore.

Spre deosebire de maşinăria precedentă de dimensiuni mari, care se asemăna cu un „tanc” blindat şi din care, la nevoie sau de urgenţă, putea ieşi o motocicletă, unitatea de transport a lui Batman din filmul pe care îl vom vedea în 2021 se aseamănă mai mult cu un muscle car de raliuri.

Formele îi sunt asemănătoare cu cele ale unor modele vechi Dodge Charger sau Chevrolet Camaro.

Imaginile ne arată că maşina sa este construită pe un cadru tubular, este echipată cu roți foarte late, are o suspensie performantă și un aspect neobișnuit al poziţionării motorului – pe puntea din spate – deşi o bună parte fiind chiar după aceasta (interesant cât de greu este şi cum este susţinut practic „în aer”)!

În film, drept carburant va folosi altceva decât benzină sau motorină obişnuită, ceea ce îl va face extrem de performant pentru a putea atinge viteze mari în timpi scurţi, dar şi, de ce nu, pentru a sparge pereţi mai uşor.

Poţi vedea aici un documentar interesant cu maşinile pregătite pentru filmele vechi:

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-in-moscova-a-fost-oprit-retinut-si-dus-la-parcarea-cu-plata-un-batmobile/

https://autoblog.md/foto-video-una-dintre-masinile-lui-batman-se-vinde-rusia-pentru-un-milion-de-euro/

https://autoblog.md/foto-video-motocicleta-originala-folosita-de-batman-ultimele-filme-este-scoasa-la-vanzare/

https://autoblog.md/video-mercedes-amg-vision-gran-turismo-isi-va-face-prima-aparitie-intr-un-film-va-fi-noua-masina-lui-batman/

Cmentariile sunt închise