fbpx

video | Pavel Filip comentează plecările din PDM: „Sunt știri false”

Pavel Filip afirmă că știrile despre plecările din organizațiile teritoriale ale PDM sunt false. Potrivit lui, democrații sunt supuși unui atac mediatic.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Conform lui, din echipa PDM de la Orhei ar fi plecat doar două persoane, iar restul nu sunt membri ai formațiunii sau nu îi cunosc la față membrii biroului executiv.

Cât despre plecările de la Briceni, acolo nu s-ar fi organizat o ședință la care ar fi participat 17 oameni și ar fi votat unanim retragerea din rândurile democraților. Conform lui Filip, la acea ședință ar fi fost doar 12 oameni, iar inițiativa ar fi fost susținută doar de doi.

Ceea ce s-a întâmplat la Cahul, „este o abordare stranie”, conform lui Pavel Filip. El susține că acolo, dar și la Florești ar fi existat interese financiare. În același timp, liderul democraților afirmă că deputații Andronache și Nichiforciuc ar fi demult în tabăra socialiștilor și că ar fi încercat să influențeze cursul situației.

Referindu-se la criticile care vin la adresa sa și protestele organizate la sediile PDM, Pavel Filip a declarat că acest lucru îl onorează El consideră că dacă există asemenea situații Partidul Democrat se îndreaptă pe calea corectă.

Articole asemănătoare

Back to top button