/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Pavel Filip anunță când Partidul Democrat va lua o decizie cu privire la alegerile prezidențiale

missing
26 august 2020, ora 18:41

Președintele Partidul Democrat, Pavel Filip, anunță că la începutul lunii septembrie formațiunea se va întruni pentru a lua o decizie cu privire la alegerile prezidențiale din acest an.

Potrivit lui Filip a declarat astăzi, în cadrul unui briefing, că la ședința pe care a avut-o cu membrii organizațiilor teritoriale ale partidului au fost prezentate datele unui sondaj realizat la comanda PDM. „Am luat act, urmează să mai aibă loc niște măsurări, după care, la începutul lunii septembrie, la ședința Consiliului Politic Național, Partidul Democrat va lua o decizie cu referire la alegerile prezidențiale”, a menționat Filip.

Alegerile prezidențiale urmează să aibă loc pe 1 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram