/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Un chef dat aseară într-o curte din Capitală a avut oaspeți nepoftiți. Polițiștii le-au amintit despre normele epidemiologice

missing
26 august 2020, ora 20:50

Un chef dat aseară, într-o curte din Capitală, s-a lăsat cu invitați nepoftiți. Polițiștii au intervenit, după ce mai mulți vecini s-au plâns oamenilor legii că nu pot dormi din cauza unor petrecăreți. Aceștia au sfidat orice normă legală și morală, făcând gălăgie până după miezul nopții. După ce s-au împărțit mai multe avertismente, chefliii s-au potolit.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută, în curtea unui bloc de pe strada Columna, din Capitală. Mai mulți petrecăreți s-au strâns la un chef, dat cu ocazia unei aniversări. Pe lângă faptul că chefliii au ignorat orice măsură de protecție, impuse de pandemie, aceștia au petrecut la greu, până după miezul nopții, fără să le pese că muzica, dată la volum maxim, îi deranjează pe ceilalți vecini.

„Știți că există un regulament, o lege, care interzice…desigur că da”.

Vecinii care își au casele în aceeași curte au chemat oamenii legii, pentru a-i liniști pe cheflii. Potrivit serviciului de presă al Poliției Capitalei, un echipaj s-a deplasat la fața locului. Cazul este investigat sub aspectul tulburării ordinii publice și încălcării normelor epidemiologice.

 Reporter: Lilia CARAUȘ

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram