/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

Președintele Dodon, despre întâlnirea cu artiștii: „Eu nu văd aici absolut nicio problemă”

missing
26 august 2020, ora 21:46

Președintele Igor Dodon susține că întâlnirea pe care a avut-o acum două zile cu mai mulți artiști, la Pensiunea Butuceni, nu a fost una planificată. Șeful statului spune că a fost rugat să se alăture oamenilor de cultură și el nu a refuzat propunerea.

Nu s-a încălcat absolut nimic pentru că a fost o întrevedere în aer liber unde au fost 20 sau 25 de persoane, care a avut loc nu la inițiativa mea. A fost lansată o inițiativă din partea unei companii de publicitate, care în contextul campaniei pe care am lansat-o încă în 2011 „Iubesc Moldova”, a filmat câteva clipuri și promovează cultura moldovenească. Mi-au spus că sunt acolo și m-au întrebat dacă pot să trec. Eram pe alături, am trecut, am stat vreo 10-15 minute și am mers mai departe. Eu nu văd aici absolut nicio problemă”, a declarat Igor Dodon la o ediție specială de la Moldova 1.

Amintim că acum două zile președintele Igor Dodon a publicat mai multe fotografii și imagini video de la un eveniment la care au participat mai mulți artiști și persoane publice din Republica Moldova. Din imaginile postate s-a văzut că participanții la eveniment nu păstrau distanța socială și nici nu purtau măști.

Evenimentul a provocat discuții aprinse în rândul internauților, care i-au criticat pentru faptul că nu respectă măsurile de protecție pe timp de pandemie și s-au întâlnit cu șeful statului în ajunul campaniei electorale.

Ulterior, mai mulți artiști au declarat că nu cunoșteau despre faptul că la eveniment va participa și șeful statului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram