/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/VIDEO/ Opoziția critică raportul de activitate al lui Dodon. „O operă științifico-fantastică”

missing
26 august 2020, ora 22:27

O operă științifico-fantastică sau o poveste pentru copii. Așa au calificat cei din opoziție raportul de activitate al președintelui Igor Dodon, care a fost prezentat astăzi. Aceștia susțin că șeful statului nu prea are cu ce se lăuda.

Andrian Candu susține că,în raportul său de activitate, Igor Dodon și-a asumat activități și rezultate ale precedentelor guvernări. Candu spune că, ascultând raportul, și-a amintit de o poezie.

ANDRIAN CANDU, LIDER PRO MOLDOVA: „Oriunde merg, în tot ce simt, alături ești, iubit partid. Probabil ar fi foarte bun acest raport, dacă ar fi calificat –  operă științifico-fantastică, care nu se referă la R. Moldova.”

Iar deputata Platformei DA, Maria Ciobanu, se întreabă cu ce s-a ales cetățeanul Republicii Moldova, în urma celor 70 de vizite peste hotare ale președintelui Igor Dodon, pentru care s-au cheltuit, din bugetul de stat, cinci milioane de lei. Au reacționat și cei de la PAS.

RADU MARIAN, DEPUTAT PAS: „Povești pentru copii! E Ridicol. Am ridicat programul din 2016 și, fără surpriză, nu a reușit nimic. E atât de leneș și mincinos.”

Igor Dodon a declarat astăzi că, pe parcursul anilor 2017-2020, a mers în peste 600 localități din Republica Moldova, a oferit peste 3600 de distincții de stat și a convocat, în 15 ședințe, Consiliul Suprem de Securitate.

REPOTER: NATALIA GHEȚU

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram