image
Sursa foto: dse.md

Incendiu în satul Bravicea: Acoperișul unui șopron, dar și al unei anexe, cuprins de flăcări

Acoperișul unui șopron, dar și al unei anexe din satul Bravicea a fost mistuit de flăcări ieri. Astfel, pompierii voluntari din cadrul Postului de salvatori din localitatea Bravicea, raionul Călărași, inaugurat recent, au fost solicitați la prima lor intervenție pentru lichidarea unui incendiu în localitate.

Potrivit primelor informații, incendiul a izbucnit ieri, într-o gospodărie din sat. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 10.45.

La fața locului primii au ajuns pompierii voluntari, care au stabilit că acoperișurile unui șopron, dar și a unei anexe sunt cuprinse de flăcări.

Casa de locuit, care se afla în nemijlocită apropiere de șopron, nu a fost afectată de flăcări. Focul a mistuit acoperișul anexei, dar și a șopronului, iar pompierii au reușit localizarea acestuia, fără ca incendiu să obțină răspândire.

În urma incendiului nimeni nu a avut de suferit. Circumstanțele cazului urmează a fi stabilite.

Potrivit IGSU, Postul de salvatori și pompieri din localitatea Bravicea a fost inaugurat recent pe 4 august 2020, iar la stație activează 9 voluntari civili. Aceștia au fost instruiți pentru stingerea incendiilor de către pompierii profesioniști din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Stația de salvatori voluntari  de la Bravicea este a 72-a la număr lansată de autoritățile publice locale cu susținerea salvatorilor profesioniști.     

Noutăţile partenerilor

comentarii: