Cartela Unite Prepay de 39 lei disponibilă acum în magazinele Enter și Darwin

Cea mai tare cartelă Prepay este de la Unite și o poți găsi acum în magazinele Enter și Darwin. Costă doar 39 lei și îți oferă mult trafic internet mobil, mai multe minute naționale și navigare nelimitată pe cele mai populare rețele sociale.

Foto: Moldtelecom

La doar 39 lei primești maximum de avantaje: 5GB trafic internet mobil, 100 minute naționale, convorbiri nelimitate în rețeaua Unite, Moldtelecom. Iar pentru că ești fan al rețelelor de socializare, te bucuri de trafic nelimitat pe Facebook, Messenger, Vkontakte, Instagram, TikTok, Odnoklassniki, WhatsApp și Wikipedia.

Cartela Unite Prepay o poți găsi și în rețelele partenerilor noștri: Lukoil, Moldpresa, Petrom, Avanti, AKM Veteran, Poșta Moldovei și Librarius din incinta Kaufland Botanica și Ciocana, iar de curând în magazinele Enter și Darwin.

Bucură-te de libertate în comunicare. Cu cartela Prepay Unite ai cele mai mici tarife din țară pentru apeluri, la doar 1 ban per min în rețeaua Unite, 1 leu per min spre orice rețea națională și 50 bani per SMS. Iar navigarea pe net e și mai avantajoasă, la doar 10 bani per MB.

Fără contract sau abonament lunar, ai toate posibilitățile de comunicare preferate ca să fii mereu în contact cu tot ce îți este important.

Unite - rețeaua posibilităților mari. Parte a familiei Moldtelecom, operatorul numărul 1 în servicii integrate


// console.log('no ads situation')