UNInterviu cu Andrei Năstase despre alegeri prezidențiale, discuții cu foștii parteneri de Bloc și protestul agricultorilor. Cine ar vrea retragerea liderului Platformei DA din cursa electorală

Liderul Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, este ferm pe poziție și spune că nu se va retrage din cursa electorală, în pofida presiunilor din exterior și interior. Năstase spune că mizează pe susținerea și coagularea unui candidat unic pentru viitoarele alegeri. Cel puțin asta a declarat acesta Andrei Năstase în cadrul emisiunii UNInterviu de la UNIMEDIA.

Foto: UNIMEDIA

Năstase punctează că unele forțe politice nu vor să colaboreze, iar în acest sens, a lansat un apel zilele trecute. Liderul Platformei DA afirmă că dacă ajunge în turul II, așteaptă susținerea din partea tuturor, inclusiv de la Maia Sandu.

Andrei Năstase s-a expus și despre actualele probleme și, inclusiv, despre protestul agricultorilor, unde să găsesc câțiva susținători ai Platformei. La acest capitol, liderul politic a subliniat că statul poate să taie din alte cheltuieli pentru a le oferi agricultorilor mai multe subvenții.

Năstase a vorbit despre sesizarea la Procuratura Generală depusă pe numele lui Ion Chicu, discuțiile cu Maia Sandu, dar și despre acțiunile guvernării în timpul pandemiei.

Vedeți întreaga emisiune aici:


Pub