Alertă cu bombă la Catedrală! Un anonim a pus pe jar zeci de polițiști, după ce a amenințat că aruncă o grenadă

Un anonim a creat haos în Parcul Catedralei din Chișinău, după ce a sunat la 112 și a amenințat că aruncă o grenadă. Toate serviciile specializate ale Inspectoratului General de Poliție au venit la fața locului, au securizat zona și au evacuat oamenii, ca într-un final să constate că nu există niciun obiect explozibil, iar alarma a fost una falsă.

Foto: UNIMEDIA

Astăzi, 25 august ora 13:50, Inspectoratul de Poliție a sectorului Buiucani din cadrul Direcției de Poliție a capitalei, prin intermediul serviciului 112 a fost sesizat precum că un bărbat a telefonat și a comunicat că o să exploadeze o grenadă în Parcul Catedralei, se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

La fața locului imediat au fost informate și îndreptate toate serviciile specializate, echipajele BPRO, grupul operativ al IP Buiucani, angajații IGSU și „BOMBTEH”.

Ajunși la fața locului, polițiștii imediat au încercuit și securizat zona parcului.

În urma verificării parcului de către specialiștii din cadrul seviciului „BOMBTEH”, nu a fost depistat niciun obiect suspect sau explozibil.

Pe cazul dat, Inspectoratul de Poliție Buiucani, a inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor, ofițerii de investigație întreprind toate măsurile pentru identificarea bărbatului care a făcut apelul la serviciul unic 112.


Pub