12 panouri publicitare, scoase de pe strada Pușkin. Este preconizată evacuarea altor instalații în următoarele zile

12 panouri publicitare au fost astăzi demontate şi evacuate de pe strada A. Puşkin, în contextul reparaţiei trotuarelor de pe Bodoni – Puşkin, iar în urmatoarele zile vor fi scoase și panourile din perimetrul bulevardului Ștefan cel Mare şi Sfânt până la strada Ierusalim, unde din luna septembrie vor avea lucrări de reparație.

Foto: facebook/IonCeban

„Cele 8 echipe de muncitori efectuează lucrări pe porțiuni, pentru a nu crea disconfort pietonilor, iar lucrările au ajuns la bd. Ştefan cel Mare. Astăzi sunt decapate pavelele de pe trotuarul din str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni, vizavi de clădirea Guvernului. Pavajul vechi este stocat și va fi reutilizat la alte obiective. Procesul este strict monitorizat”, scrie primarul capitalei, într-o postare pe facebook.

Lucrărilor de reabilitare a trotuarelor din centrul istoric al capitalei, pe străzile Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni și Alexandr Pușkin, în perimetrul str. Alexei Mateevici și str. Ierusalim au început pe 6 august.

Costul lucrărilor de reabilitare a zonelor pietonale în perimetrul celor 2 străzi este de 22,8 milioane de lei, bani alocați de către Guvernul Republicii Moldova, inclusiv suport oferit din partea mai multor agenți economici.

facebook/IonCeban / Sursa:facebook/IonCeban
facebook/IonCeban / Sursa:facebook/IonCeban
facebook/IonCeban / Sursa:facebook/IonCeban
facebook/IonCeban / Sursa:facebook/IonCeban


Pub