00:45:01 24.04.2024
Stiri

FOTO // Conceptul de Smart City, aplicat pe strada Albișoara? „Nu doar că se frezează 2 cm de asfalt și nu se intervine la fundație, dar se mai asfaltează și grilele de scurgere a apei”. Ion Ceban: „O dezinformare conștientă sau mai puțin conștientă”

Actualitate 25.08.2020 10:04 Vizualizări1815 Autor: Ziarul National
FOTO // Conceptul de Smart City, aplicat pe strada Albișoara? „Nu doar că se frezează 2 cm de asfalt și nu se intervine la fundație, dar se mai asfaltează și grilele de scurgere a apei”. Ion Ceban: „O dezinformare conștientă sau mai puțin conștientă” Facebook


Primarul general al capitalei, Ion Ceban, cel care a promis în campania electorală aplicarea conceptului de Smart City în municipiul Chișinău, este criticat pentru că ar „îngropa” 100 de milioane de lei în reparația străzii Albișoara. Asta pentru că lucrările s-ar face de mântuială, iar peste un timp strada va fi din nou cu denivelări și crăpături.

Fostul primar general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, susține că reparația acestei străzi se face doar pentru campania electorală a lui Igor Dodon.

„Așa arată reparația străzii Albișoara cu 100 de milioane de lei, cadou de la Președinție în an electoral. Nu doar că se frezează 2 cm de asfalt și nu se intervine la fundație, ceea ce va duce la aceea că, în jumătate de an, strada iar va fi cu denivelări și crăpături. Dar se mai asfaltează și grilele de scurgere a apei. Așa Ion Ceban rezolvă problema cu inundațiile pe Albișoara. Îmi amintesc declarațiile lui anterioare: toată apa vine din partea de sus a orașului unde grilele de scurgere a apei sunt de frumusețe și se adună pe Albișoara. Iată că Ion a rezolvat problema”, a scris Codreanu pe pagina sa de Facebook.

Primarul general Ion Ceban susține că postarea fostului primar general interimar este „o dezinformare conștientă sau mai puțin conștientă”.

„O dată în plus vreau să vă arăt că unii sunt buni pentru critică și, de fapt, habar nu au despre anumite procese de realizare a unor proiecte, obiective. Din păcate nu cunosc aceste lucruri nici cei care au avut treabă mai mult s-au mai puțin cu gestionarea orașului. Iată încă o dezinformare, conștientă sau mai puțin conștientă. Virează pe rețelele de socializare o poză cu gurile de captare acoperite pe strada Albișoara. Vreau să vă dezamăgesc, stimați internauți, acest lucru face parte din proces. În procesul tehnologic de așternere a asfaltului se recomandă astuparea gurilor de captare prin diferite metode, pentru evitarea pătrunderii asfaltului în canalizarea pluvială. Vă voi da o întâlnire pe șantier tuturor celor curioși, după care putem merge și pe la obiectivele nerealizate de foștii așa-numiți conducători ai capitalei sau alți experți”, a precizat Ceban.









Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md