Viceprim-ministra pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, a fost testată pozitiv cu COVID-19

Ilie Gulca
25/08/2020

Cristina Lesnic, viceprim-ministra pentru Reintegrare, a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Oficiala se află în tratament la domiciliu și urmează tratamentul în corespundere cu indicațiile medicilor.

„Coronavirusul nu alege și suntem cu toții expuși riscului de a ne infecta. Îndemn încă odată toată populația să respecte regulile de protecție anti-epidemiologică pentru a se proteja pe sine,  familiile sale și a nu supune riscului pe cei din jur”, a declarat Cristina Lesnic, potrivit unui comunicat al Biroului Politici de Reintegrare.

În această perioadă, Biroul Politici de Reintegrare își va exercita toate funcțiile în continuare. Una dintre priorități este asigurarea începutului anului școlar în siguranță în toate instituțiile de învățământ cu predare în grafia latină din regiunea transnistreană și Zona de Securitate.

O parte dintre angajații Biroului au revenit marți din concediile anuale, iar cei care au fost în posibil contact urmează a fi testați la COVID-19.

Ilie Gulca
25/08/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii