fbpx

Mai mulți artiști s-au întâlnit cu Dodon la Butuceni. Aceștia spun că au fost invitați pentru un spot și nu știau că va veni președintele

Ieri, pe pagina oficială a președintelui a apărut o imagine în care acesta apare cu mai mulți artiști. El a scris că evenimentul la care a participat a avut loc în contextul campaniei „Iubesc Moldova”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În timp ce internauții au criticat imaginile, tratându-le drept un gest electoral, mai mulți oameni de artă au relatat pentru zdg.md că nu știau nimic despre faptul că Igor Dodon va fi prezent la Butuceni.

Bunăoară, Aura a menționat că pentru ea a fost o surpriză venirea președintele, însă nu înțelege care ar putea fi problema. Ea precizează că a fost invitată de o revistă mondenă

Regizorul Valeriu Jereghi, la fel, a comentat pentru Ziarul de Gardă că nu știa nimic despre faptul că Igor Dodon va fi prezent. Acesta a precizat că a mers să filmeze un spot despre localitatea sa natală, însă când toți s-au așezat la masă a apărut și șeful statului.

Eugen Doibani, cunoscut și ca Natan, la fel, a menționat că prezența lui Dodon a fost o surpriză pentru toți, însă nu vede o problemă că s-au făcut fotografii de grup afară, precizând că nu a primit nici un premiu și, la fel, a fost invitat de o revistă mondenă.

La rândul său, Costi Burlacu a menționat că a fost invitat să se filmeze într-un videoclip în care să arate locurile frumoase din Moldova. Acesta afirmă că nu are nici un regret, deoarece artiștii, „de ce nu s-ar apuca, sunt mereu puși într-o oală cu cineva”.

Revista care a organizat evenimentul nu a comentat deocamdată situația.

Această prezentare necesită JavaScript.

Articole asemănătoare

Back to top button