image
Sursa foto: jurnal.md

Tragedie la Edineț: Doi tineri, de 16 și 18 ani, au murit într-un cumplit accident după ce s-au răsturnat cu mașina // FOTO

Doi tineri, unul de 16 ani și altul de 18 ani, din raionul Edineț, s-au stins din viață pe patul de spital la scurt timp după ce s-au răsturnat cu mașina într-un câmp.

Tragedia s-a întâmplat în după-amiaza zilei de ieri, în extravilanul satului Alexeevca, din raionul Edineț.

Tânărul de 18 ani conducea un Volkswagen Passat B5 deși nu avea permis de conducere. În mașină se mai aflau încă trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 și 20 de ani

La un moment dat, la ieșirea din satul Alexeevca, în direcția orașului Edineț, mașina a derapat de pe traseu, răsturnându-se în câmp.

În urma accidentului, la spitalul raional Edineț au fost transportați în stare gravă șoferul mașinii, un pasager de 16 ani și un alt pasager, de 20 de ani.

Șoferul a ajuns la spital cu traumatism cranio-cerebral deschis, fiind internat în secția reanimare, însă la scurt timp s-a stins din viață.

Pasagerul de 16 ani a fost internat și el la reanimare în stare extrem de gravă - comă cerebrală. Din nefericire, băiatul a decedat pe patul de spital.

Celălalt pasager, tânărul de 20 de ani, se află acum în stare gravă în secția reanimare, cu diagnoza contuzia legamentelor regiunii cervicale.

accidentaccident
accidentaccident
accidentaccident
accidentaccident
accidentaccident
accidentaccident

Noutăţile partenerilor

comentarii: