image
Sursa foto: facebook.com

Tragedie la Criuleni: O angajată a Poliției a murit din cauza Covid-19, după ce a dat naștere unui copil

Durere fără margini la Criuleni. O femeie în vârstă de 38 de ani, care activa ca șefă de secție la Inspectoratul de Poliție a decedat în această dimineață din cauza complicațiilor provocate de Covid-19. Aceasta a dat naștere unui copil prin cezariană iar la câteva săptămâni s-a stins din viață în spital.

Potrivit poliției, femeia a fost internată la o maternitate din capitală pe data de 22 iulie curent, iar la două zile a fost testată pozitiv cu Covid-19. Din cauza complicațiilor, medicii au decis salvarea copilului prin naștere cezariană.

„După mai bine de cinci săptămâni de luptă pentru viață, ca urmare a complicațiilor cauzate în urma infecției Covid-19, colega noastră a cedat, nereușind să-și strângă la piept copilul nou născut, dar și pe cei doi rămași acasă, de 10 și 13 ani”, se arată scris în comunicatul Poliției.

Totodată reprezentanții Poliției și-au exprimat condoleanțele printr-un mesaj.

Zi tristă pentru Poliția Națională. Am sperat până în ultima clipă că se va face bine și va reveni acasă, în sânul familiei, dar și în echipa noastră. Cu profundă tristeţe şi durere în suflet, anunțăm plecarea timpurie dintre noi, a colegei noastre Natalia Chirilov, în vârstă de doar 38 de ani, șef al Secției resurse umane din cadrul Inspectoratului de Poliție Criuleni, care în dimineața zilei de astăzi a decedat. O profesionistă de excepţie, un om de o mare nobleţe sufletească, dar și o mamă și soție exemplu, dăruită pe deplin familiei şi ţelurilor pe care le-a avut în viaţă, ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile şi sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristeţe şi regrete eterne. Întreaga familie a Poliției Naționale transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente triste”, se arată scris în comunicat.

Noutăţile partenerilor

comentarii: