Un consilier al premierului Chicu, în reanimare de 25 de zile după ce a fost diagnosticat cu Covid-19: Te distruge fizic dar și emoțional

Un consilier al premierului Chicu, a fost testat pozitiv la Covid-19 și se află în secția de reanimare, chiar și după 25 de zile de la confirmarea virusului. Nicoale Radița a scris într-o postare pe facebook că toată familia sa a fost infectată și sunt plasați în diferite spitale.

Foto: colaj

„Astăzi după 25 de zile de Covid, încă sunt în secția de a reanimare, te distruge fizic dar și emoțional. E greu să vezi că medicamentele își fac efectul. Astăzi stau cu masca de oxigenare în compensarea aerului în plămâni. Medicii depun eforturi. Cu regret toata familia mi-a fost afectată, iar eu de la starea de comă în care am fost nu prea cunosc despre ei pentru ca suntem plasați în diferite spitale! Sper să primesc susținerea voastră în continuare și să fiți mai atenți, sterilizați, tot ajută, evitați locuri unde nu aveți încredere. Virusul e distrugator! Cu drag de voi!”, a scris pe facebook oficialul.


Pub