Cinci persoane au decedat în urma complicațiilor provocate de Covid-19: Una dintre victime a fost răpusă la domiciliu

Ministerul Sănătății informează despre alte 5 decese provocate de noul tip de coronavirus. Este vorba despre 2 bărbați și 3 femei cu vârsta cuprinsă între 57 - 73 de ani.

Foto: UNIMEDIA

Un bărbat de 57 ani, din raionul Briceni a decedat la domiciliu. Pacientul a refuzat spitalizarea. Acesta suferea și de alte boli precum boală cerebrovasculară, hipertensiune arterială gr. II, diabet zaharat.

Cel de-al doilea deces este vorba despre femeie de 73 ani, din raionul Orhei, internată la data de 20 august, de la SR Orhei, la IMU, care suferea și de hipertensiune arterială, cardiopatie hipertensivă, diabet zaharat.

O altă femeie de 58 ani, din raionul Florești, transferată la data de 18 august, de la SR Florești, la IMU, a decedat. Aceasta avea și alte comorbidități precum diabet zaharat, angiopolineuropatie diabetică a membrelor inferioare.

Cel de-al 4-lea deces este vorba despre o femeie de 59 ani, din raionul Cimișlia, transferată la data de 12 august, de la SR Cimișlia, la IMU. Victima suferea și de diabet zaharat, obezitate, boală cronică renală.

Un alt bărbat de 61 ani, din regiunea transnistreană a decedat. Aceasta suferea de hipertensiune arterial și obezitate.

Bilanțul total ajunge la 945.


Pub