„Acești jucători merită să fie onorați.” Fanii fotbalului vor Balonul de Aur înapoi

balonul de aur
Foto: FIFA.com

Bleacher Report, publicație sportivă importantă, a pornit pe internet o petiție prin care cere France Football să își anuleze decizia de a anula Balonul de Aur după finala Champions League. Publicația franceză a motivat decizia prin circumstanțele excepționale apărute în acest an în fotbal din cauza pandemiei de coronavirus, care a blocat competițiile timp de aproape trei luni.

Cu toate acestea, odată cu revenirea campionatelor de top, fotbaliștii au arătat o forma excepțională. De la lupta pentru Gheata de Aur dintre Ciro Immobile cu Robert Lewandowski până la prestațiile incredibile ale jucătorilor lui Liverpool în Premier League, iubitorii fotbalului cer înapoi trofeul suprem.

„Acești jucători merită să fie onorați pentru bucuria și încântarea pe care au adus-o în această perioadă dificilă. De aceea, prezentam aceasta petiție în numele tuturor fanilor fotbalului din întreagă lume, le cerem celor de la France Football să readucă cel mai prestigios premiu individual, Balonul de Aur, și să onoreze jucătorul care a avut cel mai mare impact în acest an al fotbalului, unic și plin de provocări”, motivează publicația.

Petiția a strâns peste 90 000 de semnături în 17 ore.

Semnează petiția AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente