De Niro, Al Pacino, Adam Driver – nume cinematografice sonore se vor reuni pentru lungmetrajul „Gucci”

Foto: gds.ro

Robert de Niro, Al Pacino, Adam Driver și Jared Leto sunt în negocieri pentru a se alătura distribuției filmului „Gucci”, pe care îl pregătește regizorul Ridley Scott, care a ales-o pe Lady Gaga ca protagonistă, iar aceasta și-a confirmat deja participarea.

Filmul va avea un scenariu scris de Roberto Bentivegna şi se va baza pe cartea The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed scrisă de Sara Gay Forden, transmite AGERPRES.

Studioul MGM poartă discuții și cu Jack Huston și Reeve Carney pentru a se alătura acestui film despre asasinarea lui Maurizio Gucci, nepotul celui care a creat celebra marcă italiană de modă.

În rolul principal în filmul „Gucci” va fi Lady Gaga, care o va interpreta  în noul proiect pe Patrizia Reggiani, condamnată pentru asasinarea fostului său soț Maurizio Gucci, care a fost împușcat de un asasin plătit pe 27 martie 1995 la intrarea firmei sale din Milano.

Reggiani, care și-a susținut mereu nevinovăția, a fost condamnată în 1997 la 26 de ani de închisoare, dar un tribunal din Milano i-a acordat punerea în libertate în 2017.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente