Coronavirus // 350 de cazuri noi și alți 18 lucrători medicali infectați

Irina Odobescu
24/08/2020
Foto: MSMPS via Facebook

Autoritățile au raportat, luni, 350 de noi cazuri de infectare cu Coronavirus, iar bilanțul total a ajuns la 33.828 de persoane contaminate.

În trei cazuri este vorba de persoane care s-au întors din România și câte o persoană din Germania, Turcia și Ucraina. 553 de persoane sunt în stare gravă, 37 dintre acestea, conectate la aparate de respirație asistată. Cinci persoane au decedat luni, bilanțul deceselor de COVID-19 a ajuns la 945.

Cele mai multe cazuri de infectare se înregistrează în continuare în Chișinău – 172. În regiunea din stânga Nistrului, au fost înregistrate 68 de cazuri, la Ialoveni – 14, iar la Anenii Noi – 9. 

Irina Odobescu
24/08/2020




Textele de pe pagina web a Centrului de Investigații Jurnalistice www.anticoruptie.md sunt realizate de jurnaliști, cu respectarea normelor deontologice și sunt protejate de dreptul de autor. Preluarea textelor știrilor și a investigațiilor jurnalistice se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agenții, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat de pe www.anticoruptie.md în primul alineat, iar în cazul posturilor de radio și TV – se citează obligatoriu sursa.

Preluarea integrală a textelor se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil semnat cu Centrul de Investigații Jurnalistice.



Follow us on Telegram

Comentarii