fbpx

Platforma ZOOM a picat în Marea Britanie și SUA. Pentru oamenii de afaceri – disperare, pentru elevi și studenți – binecuvântare

Platforma ZOOM, devenită populară în timpul pandemiei de coronavirus, întâmpină dificultăți tehnice în Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Astfel, mediul online în care „se întâlneau” oamenii de afaceri, elevii și studenții – a picat.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Toți studenții aceștia care sabotează ZOOM-ul ne fac viața grea. Ne este imposibil să mai facem afaceri online”, a scris un afacerist nervos pe pagina sa de Twitter.

Pe de altă parte, elevii sunt încântați de infuncționalitatea platformei. Iată mesajul unui tânăr, plasat pe pagina de Twitter: „ZOOM, te rog nu-ți reveni cel puțin până la noapte, pentru că nu vreau să merg la cursurile de luni seară și ar fi o binecuvântare dacă nu ți-ai reveni”.

Echipa ZOOM a venit cu o reacție: „Am fost informați că unii utilizatori nu pot intra în ZOOM Meetings și nu pot accesa cursurile online. În acest moment investigăm situația și vom veni curând cu răspunsuri”, informează Daily Mail.

Articole asemănătoare

Back to top button