fbpx

Un consilier al lui Ion Chicu, diagnosticat cu virusul COVID-19. Acesta se află în reanimare

Nicolae Rădița – consilierul prim-ministrului Republicii Moldova – s-a infectat cu virusul COVID-19. Acesta a anunțat pe pagina sa de Facebook că se află în reanimare, după 25 de zile de când s-a îmbolnăvit.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Rădița a menționat că toată familia sa a contractat noul coronavirus și nu știe prea multe despre starea celor apropiați.

„Astăzi după 25 de zile de COVID-19, încă sunt în secția de reanimare, te distruge fizic dar și emoțional. E greu să vezi că medicamentele își fac efectul. Astăzi stau cu masca de oxigenare în compensarea aerului în plămâni. Medicii depun eforturi. Cu regret toată familia mi-a fost afectată, iar eu din cauza stării de comă în care am fost nu prea cunosc despre ei pentru că suntem plasați în diferite spitale! Sper să primesc susținerea voastră în continuare și să fiți mai atenți, sterilizați… evitați locurile unde nu aveți încredere. Virusul e distrugător! Cu drag de voi!”, a scris Rădița.

Citește și: Viceprim-ministra pentru Reintegrare, Cristina Lesnic, este bolnavă de COVID-19! Unii angajați ai Biroului vor fi testați

Articole asemănătoare

Back to top button