fbpx

foto | Ai decis să investești în locuința proprie, dar nu ai bani suficienți? Află despre avantajele unui credit ipotecar

Dacă te-ai săturat să tot arendezi apartamente și să schimbi chiria, e timpul să te gândești la propria locuință. Cu atât mai mult, dacă ai și un venit stabil, de ce să nu investești în apartamentul la care visezi? Totuși, dacă nu ai suficienți bani pentru a strânge suma totală, îți aducem la cunoștință cele trei avantaje ale unui credit ipotecar.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ești sceptic în privința unor astfel de împrumuturi? Să vedem cum putem să te convingem.

  1. Ai șansa să cumperi propria locuință, chiar dacă ai un venit mic

Plata salarială mică nu trebuie să te oprească din achiziționarea casei tale de vis. În timp ce instituțiile bancare îți impun prea multe condiții la aplicare, companiile de microfinanțare îți vin în întâmpinare cu cele mai bune oferte. Fără să-ți ceară venituri cosmice, acestea îți oferă un credit pentru casă printr-un proces transparent, fără comisioane ascunse și la o dobândă avantajoasă pentru tine și viitoarea ta familie. În plus, poți avea venituri de variate tipuri, precum: dividente sau venit de peste hotare.

  1. Poți renegocia condițiile creditului

Dacă din motive personale sau economice nu poți achita împrumutul ipotecar, poți renegocia condițiile acestuia. De exemplu, ți se oferă o perioadă de grație care trebuie discutată cu managerul companiei. Împreună veți decide asupra termenului de rambursare al sumei totale.

Și dacă situația financiară îți permite să achiți creditul imobiliar sau ipotecar mai repede decât este indicat în contract, atunci te poți considera un norocos. Achitând mai repede, îți vei construi un istoric creditar satisfăcător. Te întrebi, cu ce te va ajuta acest istoric? Vei beneficia de împrumuturi și mai mari pentru alte vise și proiecte pe care nu ai curajul să le realizezi încă.

3. Locuința achiziționată va deveni gajul creditului

Nu-ți fie frică de cuvântul „gaj”. Principalul avantaj al creditelor ipotecare este faptul că le poți asigura cu achiziția imobiliară pe care o vei face. Nu mai e nevoie să deții un alt imobil pentru a aplica la obținerea locuinței de vis. Trebuie doar să prezinți actul de identitate și venitul pentru ultimele trei luni.

De restul se va ocupa compania la care ai decis să apelezi. Ți se pare totul simplu? Pentru că așa și este! Procesul de aplicare, de semnare a contractului și de obținere a banilor, toate trebuie să fie transparente și extrem de simplificate. Totul pentru confortul tău și o colaborare fructuoasă.

Poți investi rațional și eficient în propria locuință împreună cu Zoom Credit – aliatul tău în obținerea unui credit ipotecar avantajos.

Fără comisioane ascunse și alte taxe suplimentare, poți obține banii în aceeași zi. Din grija pentru tine și confortul tău, compania îți oferă multiple variante de obținere a banilor. Îi poți lua în numerar la filiala companiei la adresa bulevardul Decebal 76/4, etajul doi, sau să-i primești direct pe contul bancar. La fel, ai la dispoziție câteva opțiuni de rambursare a împrumuturilor, printre care și achitarea prin terminalele RunPay. Rapid, simplu și confortabil!

Sună acum la +373 79 330 300 și află toate detaliile despre creditele în Chișinău de la Zoom Credit!

Foto: Zoom Credit

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 068 013 424.

Articole asemănătoare

Back to top button