fbpx

meteo | Petrecem ultimele zile de vară cu temperaturi caniculare și câțiva stropi de ploaie. Iată prognozele pentru această săptămână

Ultima săptămână a verii o vom petrece „fierbinte”, datorită temperaturilor caniculare ce se vor înregistra în toate regiunile țării. Presiunea atmosferică va fi una normală în toată această perioadă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La nordul țării, săptămâna va începe cu minime între +15 și +18 grade Celsius, iar maxime: între +26 și +29. Temperaturile vor descrește spre joi, iar – de vineri până duminică – se vor înregistra maxime de cel mult +32 de grade și minime de cel mult +14 grade Celsius.

Cei din centrul țării vor începe săptămâna cu minime între +16 și +19 grade Celsius, iar maxime: între +27 și +30. Temperaturile vor scădea spre mijlocul săptămânii, iar – de vineri până duminică – se vor înregistra minime de cel mult +15 grade și maxime de cel mult +33 grade Celsius.

Soarele va străluci pe cer în toate aceste zile și la cei din sudul Moldovei, unde săptămâna va începe cu minime între +17 și +20 grade Celsius, iar maxime: între +28 și +32. De vineri până duminică se vor înregistra minime de cel mult +16 grade și maxime de cel mult +34 de grade Celsius.

Marți vor cădea precipitații în toate regiunile țării, iar miercuri va ploua la sud.

Articole asemănătoare

Back to top button