Harry Maguire, căpitanul Manchester United, autorizat să se întoarcă acasă după ce a fost arestat în Grecia

Căpitanul echipei Manchester United, Harry Maguire, a fost eliberat din arestul poliției din Mykonos, unde a ajuns în urma unei încăierări cu alți turiști britanici. Fotbalistul a fost acuzat că ar fi lovit mai mulți polițiști care veniseră la fața locului pentru a calma spiritele. A petrecut deja două nopți în spatele gratiilor, scrie digi24.ro.

Foto: Guliver/Getty Images

Harry Maguire, care este acuzat de violență contra unor oficiali, rebeliune, vătămare corporală, insultă, dar și tentativă de mituire, poate reveni acum în Marea Britanie. El a pledat nevinovat și va fi reprezentat la următoarele înfățișări din Grecia de avocatul său.

Harry Maguire este cel mai scump fundaș din istorie. Anul trecut, a fost cumpărat de Manchester United de la Leicester cu aproximativ 93 de milioane de euro.

Pe reţelele sociale au apărut imagini cu bătaia în care a fost implicat Harry Maguire zilele trecute:

Scandalul ar fi pornit după ce sora lui Harry Maguire ar fi fost rănită într-o altercație pe care fotbalistul ar fi avut-o cu un grup de turiști britanici, fani ai altor echipe. Cel puțin așa susține publicația grecească Mykonos Voice, într-un articol cu titlul „Adevărul despre incidentul în care a fost implicat Maguire”, scrie digisport.ro.

După ce a fost arestat, fundașul de 27 de ani de la Manchester United l-a sunat pe tatăl său, care a sosit cu un avion personal în Grecia, împreună cu o echipă de avocaţi.


Pub