Principală  —  IMPORTANTE   —   Impact tragic la Rezina: Un…

Impact tragic la Rezina: Un copil de șase ani a decedat după ce tatăl său ar fi adormit la volan

Accident tragic în raionul Rezina. Un copil de șase ani a decedat după ce mașina cu care se deplasa, împreună cu familia sa, a intrat într-un copac. Coliziunea a avut loc astăzi, 23 august, în jurul orei 15:00 în apropiere de localitatea Otac, raionul Rezina. Potrivit Poliției, șoferul ar fi adormit la volan.

 „La data de 23 august în jurul orelor 15.12 , polițiștii din Rezina au înregistrat un apel telefonic de la un bărbat, care a comunicat că în preajma localității Otac, raionul Rezina, s-a produs accident rutier cu patru persoane traumate. Deplasându-se la fața locului locului, grupul operativ al IP Rezina în plină componență au constatat că la data de 23.august curent în jurul orelor 15.05 șoferul cu varsta de 37 de ani, conducând automobilul de marca Volkswagen Touareg pe traseul R20 Orhei -Rezina -Rîbnița, nu a ținut cont de starea psihofiziologică ce influențează atenția și reacția (adormire la volan) a pierdut controlul asupra volanului în rezultat derapand de pe partea carosabilă în fâșia forestieră de pe marginea traseului ulterior tamponanduse în obstacol (copac)„, ne-a comunicat Elena Băetrău, ofițer de presă, al Inspectoratului de Poliție Rezina.

În urma accidentului rutier minorul cu vârsta de 6 ani a decedat la fața locului până la sosirea ambulanței, iar soția acestuia cu vârsta de 31 de ani și fiul mai mic de un an, au fost preluați de către serviciul urgență și internați în spitalul raional Rezina în stare gravă.

Șoferul fiind supus testului alcoolscopic cu aparatul de tip Drager s-a constatat o concentrație de alcool în aerul expirat de 0.00 mg/l.