Actualitate

Are 24 de ani şi s-a căsătorit cu verişoara lui, în vârstă de 81 de ani. Care e motivul pentru care a făcut asta şi ce spun vecinii săi

Chiar dacă se spune că dragostea nu are vârstă, oamenii legii au investigat cuplul și au ajuns la concluzia că în spatele deciziei de a-și uni destinele stă un motiv care nu are nicio legătură cu săgeata lui Cupidon.

Se pare că bărbatul a făcut acest pas din dorința de a scăpa de serviciul militar în momentul în care oficialii încearcă să îl recruteze. Potrivit unui comisar, întrucât are în grijă o persoană cu dizabilități, nimeni nu îl poate obliga să se înroleze.

Și-a luat în căsătorie verișoara de 81 de ani pentru a scăpa de serviciul militar
Situația se schimbă radical, însă, dacă se dovedește că pe Alexander Kondratyuk și Zinaida Illarionovna nu îi leagă nimic altceva decât certificatul de căsătorie, relatează Daily Mail.

„Dacă se dovedește că nu este un mariaj valid și că cei doi nu locuiesc împreună, atunci tânărul este obligat să răspundă cererii de a fi recrutat”, a explicat acesta.

Nunta a avut loc în satul Baykovka, situat în apropierea orașului Vinnitsa din centrul Ucrainei, într-un cadru cât se poate de restrâns. Asta pentru că rudele și prietenii tânărului au refuzat să-i fie alături, indignați de decizia de a se căsători cu o persoană mult mai în vârstă.

Bătrâna susține că Alexander este un soț bun și are grijă de ea, în ciuda declarațiilor vecinilor, care afirmă că bărbatul nici măcar nu o vizitează. Singurii care i-ar trece pragul, de fapt, ar fi nepoții și surorile.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *