/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și un copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

ULTIMA ORĂ! Încă șase persoane și-au pierdut viața din cauza coronavirusului. Trei dintre acestea sunt din Capitală

22 august 2020, ora 16:35

Ministerul Sănătății anunță alte șase persoane decedate din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. Printre acestea, trei sunt din municipiul Chișinău și câte o persoană din raioanele Taraclia, Fălești și Ungheni. Bilanțul a ajuns la 935.

Deces 930: Bărbat de 71 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 29 iulie, la Institutul Oncologic. Comorbidități: leucemie acută megacariocitară.

Deces 931: Femeie de 73 ani, din raionul Taraclia. Internată la data de 24 iulie, la SR Ceadîr-Lunga. Comorbidități: hipertensiune arterială.

Deces 932: Femeie de 70 ani, din raionul Fălești. Internată la data de 18 august, la Spitalul Raional Fălești. Comorbidități: diabet zaharat.

Deces 933: Bărbat de 51 an, din mun. Chișinău. Internat la data de 19 august, la Institutul Oncologic. Comorbidități: leucemie mieloidă cronică în faza de accelerare.

Deces 934: Bărbat de 84 ani, din mun. Ungheni. Internat la data de 14 august, la Spitalul Raional Ungheni. Comorbidități: cardiopatie mixtă, sechele AVC, insuficiență renală cronică.

Deces 935: Bărbat de 50 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 10 iulie, la SCM „Sf. Treime”. Comorbidități: insuficiență renală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram