/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

/FOTO/ Cum vor arăta havuzurile din Parcul „Alunelul” după ce vor fi finalizate. Lucrările de reparație sunt la jumătate de drum

missing
22 august 2020, ora 18:21

Lucrările de amenajare a Parcului ,,Alunelul” din sectorul Buiucani al capitalei sunt gata în proporţie de 50%. În prezent se lucrează la construcţia scenei amplasată în zona teatrului de vară. Amenajată este şi zona adiacentă.

În aceste zile sunt turnate plăcile de beton în jurul celor două havuzuri din centrul parcului. Acestea vor fi neobișnuite pentru că urmează să fie muzicale și multicolore, anunță Primăria Chișinău.

La fel sunt amenajate pistele pentru biciclişti şi este construit terenul de sport, iar săptămâna viitoare va fi instalat şi terenul de joacă pentru copii. 70 la sută din lucrările de instalare a reţelelor de iluminat şi irigare sunt executate.

Lucrările de amenajare a Parcului ,,Alunelul” sunt preconizate a fi finalizate în luna octombrie.

Pentru reabilitarea parcului „Alunelul”, Primăria Bucureștiului a acordat un suport de 846 mii euro. Valoarea proiectului de reconstrucţie a Parcului „Alunelul” este de 948 de mii de euro, restul sumei fiind alocată din bugetul municipal.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram