image
Sursa foto: jurnal.md

Directorul Dispensarului Republican de Narcologie neagă informațiile referitor la focarul de infecție cu Covid în instituție

După ce miercuri, 19 august, jurnal.md a publicat un articol despre focarul de infecție cu Covid-19 de la Dispensarul Republican de Narcologie, directorul interimar cere dreptul la replică, negând toate informațiile.

Luni, 17 august, patru persoane din administrația Dispensarului Republican de Narcologie au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus și internați în spital. Alexandru Mărăndici, directorul interimar al Dispensarului, care a stat două luni în spital cu o formă gravă în urma infectării cu Covid-19, după externare nu a respectat carantina întrorcându-se la locul de muncă, susțin unii angajați.

Câțiva angajați ne-au informat despre focarul de infecție, iar juristul instituției, Ion Șiman, a confirmat și a menționat mai multe detalii descrise în articol (există înregistrare audio).

covidcovid

Astăzi, pe adresa redacției a parvenit un mesaj din partea directorului interimar al Dispensarului Republican de Narcologie, Alexandru Mărăndici, cere dreptul la replică și neagă toate afirmațiile.

Mărăndici susține că el a respectat carantina după externarea din spital, că nicio persoană din administrație confirmată pozitiv cu noul coronavirus nu se află în spital, dar că se tratează acasă și că informațiile apărute în presă sunt pentru a-l denigra și un „atac nemotivat” asupra instituției pe care o conduce. Totodată, directorul interimar spune că nu a fost contactat pentru reacție în ziua apariției articolului, lucru care nu corespunde adevărului. Ținem să menționăm că reporterul Jurnal.md l-a telefonat pe Alexandru Mărăndici înainte de publicarea articolului, dar acesta a declarat că este ocupat și a spus să revenim mai târziu, după care nu a mai răspuns la telefon.

Publicăm mai jos replica directorului interimar al Dispensarului Republican de Narcologie:

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: