(video) Eugeniu Nichiforciuc: Pavel Filip ar fi primit 12 milioane de lei de la Vlad Plahotniuc pentru alegerile locale din 2019

Pavel Filip ar fi primit 12 milioane de lei de la Vlad Plahotniuc pentru campania electorală pentru alegerile locale din țară. Despre aceasta a declarat deputatul Eugeniu Nichiforciuc în cadrul emisiunii „UNInterviu” de la UNIMEDIA.

„Din diferite surse demne de încredere pentru mine. Mi-a ajuns la mine o informație. Cu siguranţă vom căuta şi probe pentru această informație. Mi s-a transmis, pe lângă că își negocia funcția de președinte de partid, negocia și finanțarea pentru partid și anume pentru campania electorală locală. Suma era de 12 milioane de lei, doar pentru campania locală, care au avut loc în noiembrie. Și pentru această campanie locală, domnul Filip a primit de la domnul Plahotniuc, așa spun sursele, 12 milioane de lei, bani cash”, a declarat acesta.

Nichiforciuc spune 6 milioane le-a primit la începutul campaniei și le-a solicitat atunci când a fost în SUA. „Apoi a mai solicitat 6 milioane, spunând că mai are datorii. Pentru acesta 6 milioane, Pavel Filip a prezentat un raport (n.r. a prezentat lui Vlad Plahotniuc) în care a solicitat acești bani. Poate acest raport îl arată la toți. Vă dați seama că domnul Plahotniuc fiind în Miami, acest raport nu a plecat la el cu scrisoarea sau cu hulubu. A plecat printr-un format electronic, care lase urme”, a punctat acesta.

Contactat pentru o reacție, Pavel Filip avea telefonul deconectat, iar comunicatoarea acestuia nu a răspuns la telefon.


Pub