19:51:42 25.04.2024
Stiri

Sistemul de SĂNĂTATE din R. Moldova - bun pentru moldoveni, dar NEPUTINCIOS pentru nevoile președintelui Dodon. Șeful statului explică de ce a ales să ÎNTREMEZE în Rusia

Actualitate 21.08.2020 13:58 Vizualizări2586 Autor: Ziarul National
Sistemul de SĂNĂTATE din R. Moldova -  bun pentru moldoveni, dar NEPUTINCIOS pentru nevoile președintelui Dodon. Șeful statului explică de ce a ales să ÎNTREMEZE în Rusia


Președintele Igor Dodon și soția sa, Galina Dodon, se află în aceste zile la un sanatoriu din Federația Rusă, acolo unde se întremează. Astfel, oficialul a infirmat, repetat, că s-ar fi aflat la mare în Turcia, în unul dintre cele mai luxoase hoteluri de acolo.

„Am văzut fake news-uri despre locul unde mă aflu. Am văzut că unii spun că sunt la mare.... E foarte simplu să fii clovn ca fostul primar (Dorin Chiartoacă n.r.), să faci fotografii la unele hotele și să faci diferite știri. Prieteni, așa cum deja cunoașteți, sunt pentru câteva zile la un sanatoriu, lângă Moscova, unde continui niște investigații pe care le-am început în luna martie. Dar atunci, pe 8 martie, am fost nevoit să revin de urgență acasă. A fost primul caz de COVID – 19”, a menționat astăzi Dodon, în cadrul emisiunii sale de pe rețelele de socializare.

Oficialul afirmă că atunci i-ar fi rămas neutilizate câteva zile la acest sanatoriu și, astfel, a revenit în august: „Împreună cu soția am venit aici pentru a finaliza investigațiile. Copiii sunt în Turcia împreună cu fratele meu. Este un lucru normal, mai ales că am promis familiei, i-am promis soției, că vor avea și ei parte de odihnă. Nu vă faceți griji, suntem sănătoși. Revenim astăzi sau sâmbătă dimineața acasă și vom avea o săptămână foarte încărcată, foarte multe activități”.

De asemenea, șeful statului a recunoscut că nu are de gând să stea în autoizolare 14 zile, la fel cum fac toți cetățenii reveniți de peste hotare. Deși nu a fost într-o vizită de lucru, care l-ar absolvi de carantina obligatorie, Igor Dodon va reveni la lucru. Acesta va scoate din buzunar circa 4 000 de lei ca să-și facă teste pentru COVID – 19 împreună cu membrii familiei sale.

„Știu că a apărut o întrebare: ce facem cu coronavirusul, cu autoizolarea. Știți că atunci când sunt diferite scopuri, atunci se poate fără autoizolare. Dar eu voi sta câteva zile, voi da testul, soția și copiii vor da teste. După asta ne vom continua activitățile. Vreau să știți că operator, în cazul în care nu a fost prea bună calitatea filmării, este prima doamnă, scumpa mea soție”, a conchis Dodon.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md