fbpx

Teatrul Eugene Ionesco te invită din nou în sala virtuală de spectacole. Ce piesă vei putea viziona în această săptămână și ce surprize ți se mai pregătesc?

Teatrul Eugene Ionesco te invită și în această săptămână în sala virtuală de spectacole. Sâmbătă vei putea viziona online piesa „Ioana și Focul” de Matei Vișniec, în regia lui Petru Vutcărău.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Matei Vișniec, marcat de destinul dramatic al Ioanei D’Arc,  scoate în evidență modul în care fapta și persoana ei se proiectează în conștiința contemporanilor. Multe dintre lucrurile care i se întâmpla protagonistei nu se desfășoară în ochii spectatorului, ci sunt relatate de celelalte personaje. În același timp, publicul va avea posibilitatea să urmărească un spectacol în care teatrul dramatic conviețuiește cu cel de păpuși, cel de umbre și cel de măști.

Pe lângă piesa care va fi transmisă pe canalul de YouTube al teatrului sâmbătă, la ora 17:00, echipa de la Eugene Ionesco pregătește și alte surprize pentru iubitorii de frumos. Bunăoară, până pe 9 septembrie, când teatrul împlinește 30 de ani, admiratorii vor putea viziona 12 spectacole din 12 stagiuni și își vor aminti, alături de actori, despre cele cinci ediții ale Festivalului BITEI.

Urmăriți pagina Eugene Ionesco pentru a fi la curent cu alte noutățile din viața teatrului.

Articole asemănătoare

Back to top button