image
Sursa foto: politia.md

S-a dat drept persoană cu dizabilități fizice pentru a cerși: Un tânăr de 18 ani din Cahul, reținut // FOTO

„Minune” la Inspectoratul de Poliție Cahul. Un tânăr în vârstă de 18 ani care se deplasa în scaun cu rotile pe teritoriul unei piețe pentru a cerși, când a fost condus la inspectorat, și-a luat scaunul în mâini și a urcat pe scări. Potrivit poliției, tânărul s-a dat drept persoană cu dizabilități fizice pentru a cerși.

Tânărul, originar din satul Vulcănești, raionul Nisporeni, a fost observat cum se deplasa cu ajutorul unui scaun cu rotile pe teritoriul pieței din Cahul, unde cerșea.

Ulterior, polițiștii din Cahul, fiind antrenați la monitorizarea respectării măsurilor de siguranță privind prevenirea răspândirii cu Covid -19, l-a rugat pe tânăr să-i însoțească la Inspectoratul de Poliție. Acesta a fost luat cu mașina de serviciu în scaunul cu rotile. Ajunși la inspectorat, tânărul s-a ridicat pe propriile picioare, a luat scaunul în mâini și s-a urcat pe scări.

Mai mult, acesta este dat în căutare de angajații Inspectoratului de Poliție Buiucani, fiind suspectat de săvârșirea mai multor infracțiuni. În prezent acesta se află în custodia polițiștilor de la IP Buiucani.

politia.mdpolitia.md

politia.mdpolitia.md

politia.mdpolitia.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: