image
Sursa foto: captură video

Dodon: Mulți mă căutau pe la mare, pe la munte; Sunt la un sanatoriu, în apropiere de Moscova (VIDEO)

Președintele Igor Dodon neagă zvonurile că s-ar afla în vacanță la mare în Turcia. Șeful statului a publicat un video în care în care menționează că se află în Federația Rusă, la sanatoriu.

Igor Dodon a precizat că se află la câteva zeci de kilometri de Moscova.

„Zilnic fac pe aici 10-15 kilometri prin pădure. Sunt la o instituție sanatorială. Știu că mă căutau mulți pe la mare, pe la munte. Nu, sunt aici în Federația Rusă, dar în fiecare zi sunt la legătură cu colegii din Guvern, din Parlament, discutăm problemele care sunt, căutăm soluții împreună”, a menționat președintele.

Dodon a mai spus că va răspunde la întrebările cetățenilor într-un nou episod al emisiunii „Președintele Răspunde”.

Precizăm că liderul PL, Dorin Chirtoacă, a declarat că Igor Dodon a plecat pe furiș prin Moscova, la mare în Turcia, acolo unde se află la moment în vacanță și familia acestuia. Potrivit lui Chirtoacă, vacanța președintelui ar costa în jur de 2.000.000 de lei.

Teaser - Președintele Răspunde din 21 august 2020

Comunicarea cu cetățenii rămâne prioritară și în cele câteva zile de odihnă. Vineri, 21 august, voi răspunde ca de obicei întrebărilor voastre, în cadrul următorului episod ”Președintele Răspunde”. Aștept cu mare interes să-mi scrieți subiectele pe care doriți să le abordăm și la care așteptați răspunsuri. ______ Общение с гражданами остается приоритетом и в эти несколько дней отпуска. В пятницу, 21 августа, как обычно, отвечу на ваши вопросы в рамках нового выпуска "Президент отвечает". Жду с большим интересом ваши вопросы и темы, которые вы хотели бы обсудить. Publicată de Igor Dodon pe Miercuri, 19 august 2020

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: