image
Sursa foto: Foto: Nadejda Roscovanu

DOC // Mama președintelui Dodon, profesoară cu 103 loturi de teren și economii de sute de mii de lei

Procuratura Generală și Autoritatea Națională de Integritate au fost sesizate în legătură cu averea mamei șefului statului.

Deputata Doina Gherman scrie că Igor Dodon și-a băgat în scheme întreaga familie, chiar și propria mamă. Conform documentului prezentat de deputata PAS, mama lui Igor Dodon, profesoară de meserie, ar deține 103 loturi de teren agricole, achiziționate în ultimii ani, evaluate la peste 387.000 de lei. Mama președintelui ar avea și un depozit bancar cu o sumă de peste 153.000 de lei.

Am adresat Procuraturii Generale și ANI o sesizare la acest subiect. Există presupuneri rezonabile că Igor Dodon își folosește mama în calitate de interpus. Pe salariul de simplu profesor nu poți agonisi 103 loturi de teren în câțiva ani și economii de sute de mii de lei, plus să mai menții și o gospodărie.

docdoc
docdoc

Acum e clar de ce Igor Dodon dansa exact cum îi cânta Plahotniuc. Pentru că dacă nu coopera, porneau dosare nu doar pe el, ci pe întreg neamul său. Și e clar de ce se teme de un procuror cu adevărat independent. Ca să-și ocrotească familia pe care tot el a băgat-o în scheme”, menționează Doina Gherman.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: