image
Sursa foto: Reuters

Mariah Carey va lansa un dublu album pentru a marca trei decenii de la debutul discografic

Cântăreaţa Mariah Carey va lansa, pe 2 octombrie, dublul album „The Rarities” pentru a marca trei decenii de la debutul discografic.

Carey va lansa „colecţia de piese preferate” din arhiva sa, melodii cu relevanţă personală, ca parte a campaniei #MC30.

Colecţia cuprinde şi înregistrarea „Live at the Tokyo Dome” (1996), primul concert susţinut de ea în Japonia, care nu a fost lansată până acum.

Luna viitoare urmează să apară şi cartea de memorii „The Meaning of Mariah Carey”, scrie News.ro.

Mariah Carey, născută pe 27 martie 1970, a devenit cunoscută pe plan mondial la scurt timp după ce şi-a lansat albumul de debut, în 1990, sub îndrumarea lui Tommy Mottola, directorul casei de discuri Columbia, cu care s-a căsătorit în 1993. După divorţul de Mottola, în 1997, ea şi-a schimbat stilul, introducând elemente hip-hop în piesele sale, însă popularitatea ei a început să scadă, din 2001, după ce a părăsit Columbia Records.

A revenit în atenţia publicului în 2005, cu un nou album pop, care a impresionat publicul şi criticii de specialitate. De-a lungul anilor, albumele ei - 15 până în prezent - au fost vândute în peste 200 de milioane de copii pe plan mondial, iar artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv cinci premii Grammy.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: