Ducont a lansat prima aplicație mobilă pentru antreprenori

Vrei să ai afacerea mereu în buzunarul tău? Îți dorești să simplifici managementul acesteia? Ei bine acum ai toate șansele, deoarece Ducont este prima companie de contabilitate din Moldova ce a lansat o aplicație mobilă, care va permite clienților săi să-și monitorizeze afacerea direct din telefon.

Foto: ducont.md

Compania Ducont Consulting, care a elaborat anterior propriul soft de contabilitate elemento.md, vine în luna august să ne surprindă din nou lansând aplicația Ducont App. Nouă aplicație este un instrument inovativ, perfect pentru a completa necesitățile proprietarilor de afaceri, având un panou de board ușor de utilizat și o serie de funcționalități cum ar fi:

· Comunicarea cu contabilul - poți cere o informație, transmite documente, contracte, facturi, s.a contabilului tău prin intermediul unui sistem de chat. Astfel toată conversația se păstrează într-un singur loc, iar mesajul ajunge rapid direct la destinatar eliminând riscul de a se pierde sau de a nimeri în Spam cum se întâmplă deseori în comunicarea prin E-mail.

· Vizualizarea rapoartelor manageriale - aici găsești un ansamblu de rapoate unde ai pe tavă situația companiei la momentul actual. Mai exact ai listele cu facturile care necesită solicitate sau eliberate, ai un raport cu intormatia deplină despre cine îți este dator și cui îi ești dator, totodată poți transmite Actul de verificare semnat și ștampilat pe (e-mail, viber whatsapp mesanger….) direct din aplicație. Ești informat despre stocurile companiei și prețurile lor la toate depozitele , în același timp poți verifică situația financiară adică Veniturile/Cheltuielile dar și Profitul companiei pentru perioada care te interesează.

· Organizarea fluxului de documente - știi cu siguranță câte documente au fost aduse, prelucrate, neprelucrate de carte contabilul tău.

„Suntem norocoși să trăim timpuri în care tehnologiile se dezvoltă într-un ritm extrem de activ, prin urmare ne fac să ne schimbăm viața, modul de a lucra, dar și mai mult maniera de a gestiona afacerile. Prin implementarea acestei aplicații vrem să îmbogățim domeniul serviciilor contabile cu transparență, comoditate și viteză, ceea ce le va permite clienților noștri să beneficieze de servicii contabile de cea mai înaltă calitate”, a declarat Maxim Cojocari, directorul companiei Ducont Consulting.

Așadar, Ducont este prima companie de contabilitate din Moldova ce ține pasul cu tehnologiile moderne, dacă vrei să faci și tu un pas inainte spre dezvoltare, iar expresia „A ține afacerea în mâini” să nu mai fie doar o metaforă pentru tine, devino client Ducont și bucură-te de avantajele acestei aplicații.


// console.log('no ads situation')