Patru femei și 3 bărbați au fost răpuși de noul tip de coronavirus. Bilanțul total ajunge la 921

Alte 7 persoane au fost răpuse de noul tip de coronavirus. Este vorba despre 4 femei și 3 bărbați din diferite regiuni ale țării.

Foto: UNIMEDIA

O femeie de 65 ani, din Chișinău, internată la Spitalul Clinic Republican, pe 13 august, a decedat. Victima avea și alte comorbidități precum diabet zaharat, obezitate gr. III, cardiopatie mixtă, angină pectorală de efort CF II.

Cel de-al doilea deces este vorba despre un bărbat de 69 ani, din Chișinău, transferat de la Centrul COVID-19 Chișinău la la SCM ”Sfântul Arhanghel Mihail”, pe 27 iulie, având și alte boli precum angină pectorală de efort CF III, hipertensiune arterială gr.II, cardiopatie hipertensivă.

Un bărbat de 65 ani, din raionul Dubăsari, internat la Institutul Oncologic, pe 10 august, a fost răpus de boală. Acesta era bolnav de leucemie acută.

Cel de-al 4-lea deces este vorba despre un bărbat de 76 ani, din raionul Cimișlia, internat la IMSP SR Cimișlia, pe 31 iulie, care avea și alte boli precum diabet zaharat, picior diabetic.

O altă femeie de 50 ani, din Chișinău, transferată de la Centrul COVID-l9 Chișinău, la SCM ”Sfânta Treime”, pe 5 august, a decedat. Femeia avea și alte comorbidități precum diabet zaharat tip 2, hipertensiune arterială gr. II, obezitate gr. II.

Cel de-al 6-lea deces este vorba despre o femeie de 63 ani, din Chișinău, internată la IMSP SCM ,,Gheorghe Paladi”, pe 17 iulie. Aceasta suferea și de diabet zaharat tip 2.

O altă femeie de 57 ani, din raionul Rezina, internată la IMSP SR Rezina, pe 13 august, a decedat.Victima avea și alte comorbidități precum hipertensiune arterială gr. II, diabet zaharat tip 2, obezitate gr. IV.

Bilanțul total ajunge la 921.


Pub