Lotu Guli, liderul uneia dintre cele mai periculoase organizații criminale din lume, ucis în timp ce lua cina la restaurant

Autoritatea criminală Nadir Salifov, cunoscut în lumea interlopă sub numele de „Lotu Guli”, a fost împușcat mortal chiar de omul cu care lua cina la un restaurant din Antalya, Turcia, scrie Sputnik.ru, citând presa turcă.

Foto: Instagram Гули

Sursele menționează faptul că bărbatul a tras patru focuri dintr-un pistol spre Salifov, un glonț a nimerit în cap, ceea ce i-a provocat moartea.

Salifov a fost internat de urgență la un spital, dar medicii nu au reușit să-i salveze viața.

După ce a efectuat împușcăturile, suspectul a fugit de la locul faptei. Acesta a fost prins de poliția turcă pe autostrada care duce spre Denizli, un oraș din sud-vestul Turciei.

Conform informațiilor preliminare, suspectul este un alt membru al lumii infracționale, poreclit Han Ahmedlinsky, apropiat cercurilor lui Lotu Guli.

Nadir Salifov s-a născut în anul 1972, în Georgia. Acesta este considerat liderul mafiei din Azerbaidjan, dar care acționa principal în capitala Rusiei, Moscova.

El a petrecut mulți ani în închisorile din Azerbaidjan. El a fost eliberat în octombrie 2017 și s-a stabilit în Turcia. În 2018, Salifov a fost expulzat din Turcia, dar ulterior a revenit ilegal în țară.


Pub