16:55:07 25.04.2024
Stiri

​FOTO // Compania „Chemix Grupp” SRL, unicul producător din R. Moldova de dezinfectanţi la standarde europene şi ale OMS, premiată de CCI pentru „Realizări în Domeniul Calității 2019 ”

Actualitate 20.08.2020 12:20 Vizualizări1933 Autor: Ziarul National
​FOTO // Compania „Chemix Grupp” SRL, unicul producător din R. Moldova de dezinfectanţi la standarde europene şi ale OMS, premiată de CCI pentru „Realizări în Domeniul Calității 2019 ”


Compania „Chemix Grupp” SRL, unicul producător din R. Moldova de dezinfectanţi la standarde europene şi ale Organizației Mondiale a Sănătății, a fost desemnată Laureat al Concursului Marca Comercială a Anului, desfășurat de Camera de Comerț și Industrie. „Chemix Grupp” SRL a primit Premiul pentru Realizări în Domeniul Calității 2019!

Administratorul „Chemix Grupp” SRL, Olesea Frunza, spune că noul premiu e o dovadă clară a efortului depus de echipă.

„An de an muncim pentru a crea produse inovative, eficiente, de cea mai înaltă calitate. Efortul nostru este apreciat atât de clienții noștri, fapt pentru care le mulțumim, dar și la diferite competiții, cum este Marca Comercială a Anului. Vom continua să depunem eforturi pentru a nu dezamăgi! Cu siguranță, e mai ușor de trăit într-o lume curată!”, a precizat ea.

Compania „Chemix Grupp” SRL a fost fondată la 14 aprilie 2008. Astfel, în 2020 aceasta marchează deja 12 de ani de activitate. Actualmente, „Chemix Grupp” este unicul producător din Moldova de dezinfectanţi la standarde europene şi ale Organizației Mondiale a Sănătății.

Pe tot parcursul activității, managementul companiei a investit și continuă să investească în cercetare, dezvoltare și tehnologie pentru a satisface chiar și cele mai exigente și pretențioase solicitări ale clienților.

Produsele sub marca comercială „CHEMIX” înseamnă în primul rând dezinfectanți profesionali made în R. Moldova, care sunt folosiți pe larg de către instituțiile medicale, farmaceutice, cosmetice, cât și cele din industria alimentară. Clienții „Chemix Grupp” SRL au ales ca furnizor de soluții dezinfectante și detergenți „CHEMIX”, deoarece calitatea mărfii corespunde în totalitate standardelor internaționale.

Din 2012, compania și-a fixat drept obiectiv crearea unei linii de produse noi – „Fammy Home”, care include detergenți de uz casnic, destinați consumului larg. De asemenea, „Chemix Grupp” SRL s-a afirmat drept unul dintre puținii producători de detergenți lichizi profesionali – linia „Fammy Professional” destinată segmentului HoReCa, gama de produse respective incluzând toate segmentele de utilizare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md