02:36:34 20.04.2024
Stiri

S.A „Metalferos” comentează acuzațiile procurorului general: „Informaţiile despre pretinsele prejudicii aduse bugetului statului nu sunt constatate de către organe competente, ci se se bazează pe presupuneri și bârfe”

Actualitate 20.08.2020 16:01 Vizualizări1598 Autor: Ziarul National


S.A „Metalferos” comentează acuzațiile procurorului general: „Informaţiile despre pretinsele prejudicii aduse bugetului statului nu sunt constatate de către organe competente, ci se se bazează pe presupuneri și bârfe” point.md

Administrația S.A „Metalferos” respinge acuzațiile lansate astăzi de procurorul general, Alexandru Stoianoglo, potrivit cărora schemele aplicate timp de mulți ani la această companie ar fi adus bugetului de stat prejudicii de 1,2 miliarde de lei, bani care ar fi ajuns pe conturile unor companii nerezidente al cărui beneficiar ar fi fost Vladimir Plahotniuc.

„S.A. „Metalferos” îşi exprimă îngrijorarea în legătură cu noile acuzaţii calomnioase lansate în spaţiul public la adresa companiei. Procurorul general a fost indus în eroare intenţionat de către anumite persoane cu interes vădit de a calomnia și de a distruge S.A. „Metalferos”. Ne exprimăm nemulțumirea că toate tentativele noastre din ultimul timp de a obţine o investigare obiectivă a tuturor informaţiilor despre companie s-au sfârșit prin nedorinţa organelor competente de a face acest lucru”, se arată într-un comunicat de presă al companiei.

Citește și: VIDEO // Procurorul general oferă DETALII despre dosarul „Metalferos”: Prejudicii de 1,2 MILIARDE de lei pentru bugetul de stat, „afacerea” Plahotniuc și „scurgerile” de informații

Administrația S.A „Metalferos” susține că toate acuzațiile procurorilor ar fi bazate pe „presupuneri”.

„Ținem să subliniem că toate informaţiile despre pretinsele prejudicii aduse bugetului statului de către către S.A „Metalferos” nu sunt constatate de către organe competente, ci se se bazează pe presupuneri și bârfe. Cerem organelor fiscale sau altor organe abilitate să facă investigatiile de rigoare, pentru a contesta toate informațiile false aduse la adresa companiei. Cerem investigarea obiectivă a tuturor acuzaţiilor ce se aduc la adresa noastră. Orice declarație falsă lansată în spatiul public aduce prejudicii financiare foarte mari întreprinderii, lucru care afectează nu numai angajații companiei, ci și economia R. Moldova, în general”, mai spune compania.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md