fbpx

Încă șapte moldoveni bolnavi de COVID-19 au decedat. Patru erau din Chișinău

Alte șapte decese s-au înregistrat astăzi, 20 august, în cazul celor infectați cu noul coronavirus. Este vorba de patru femei și trei bărbați, toți cu vârsta de peste 50 de ani, anunță Ministerul Sănătății.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Iată detaliile despre cei care s-au stins din viață:

Femeie de 65 de ani, din municipiul Chișinău, internată la Spitalul Clinic Republican pe 13 august. Comorbidități: diabet zaharat, obezitate de gradul III, cardiopatie mixtă, angină pectorală de efort CF II.

Bărbat de 69 de ani, din municipiul Chișinău, transferat de la Centrul COVID-19 – la SCM „Sfântul Arhanghel Mihail” pe 27 iulie. Comorbidități: angină pectorală de efort CF III,  hipertensiune arterială de gradul II, cardiopatie hipertensivă.

Bărbat de 65 de ani, din raionul Dubăsari, internat la Institutul Oncologic pe 10 august. Comorbidități: leucemie acută.

Bărbat de 76 de ani, din Cimișlia, internat la spitalul raional pe 31 iulie. Comorbidități: diabet zaharat, picior diabetic.

Femeie de 50 de ani, din municipiul Chișinău, transferată de la Centrul COVID-19 – la SCM „Sfânta Treime” pe 5 august. Comorbidități: diabet zaharat de tip doi, hipertensiune arterială de gradul II, obezitate de gradul II.

Femeie de 63 de ani, din municipiul Chișinău, internată la IMSP SCM „Gheorghe Paladi” pe 17 iulie. Comorbidități: diabet zaharat de tip doi.

Femeie de 57 de ani, din Rezina, internată în raion pe 13 august. Comorbidități: hipertensiune arterială de gradul II, diabet zaharat de tip doi, obezitate de gradul IV.

Până azi, în total, 22.411 de persoane au fost tratate de COVID-19, iar 921 au decedat.

CITEȘTE ȘI:

Astăzi s-au depistat 522 de cazuri de COVID-19. Au fost efectuate peste 3000 de teste

Articole asemănătoare

Back to top button