fbpx

Despărțire la Hollywood. După mai bine de șase ani, Gerald Butler și Morgan Brown ar fi pus capăt relației

Gerald Butler și Morgan Brown ar fi decis să-și continue viața separat după aproape șapte ani de relație. Despre acest lucru a anunțat o sursă apropiată cuplului, pentru Us Weekly.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Actorul de 50 de ani și modelul, cu un an mai mică decât el, și-au făcut publică relația în toamna anului 2014. Pe parcurs, însă, între cei doi a apărut ideea despărțirii de câteva ore.

„De data aceasta au decis să trateze despărțirea într-un mod matur. Cei doi și-au spus adio fiindcă Gerald nu s-a putut dedica în întregime relației cu Morgan”, a declarat sursa.

Cu acest pas ar fi de acord și prietenii cuplului, care – după această veste –  au spus că „ar fi mai bine să rămână doar prieteni”. Menționăm că Gerald și Morgan au fost văzuți ultima oară împreună în luna iulie curent, când au ieșit cu bicicletele și la o plimbare pe plajă în Malibu.

Înainte de această relație, Gerald era cunoscut pentru aventurile sale cu vedete de la Hollywood. Mai mult, într-un interviu din 2013, cu Howard Stern, starul a recunoscut că a avut o idilă cu Brandi Glanville, din „Real Housewives of Beverly Hills”, chiar dacă nici nu prea știa cine e, transmite elle.ro.

„Ne-am simțit bine împreună și apoi n-am mai văzut-o deloc. Când, dintr-odată, mergeam pe stradă cu un regizor și niște tipi de la TMZ vin spre mine să mă întrebe „Ce s-a întâmplat cu tine și Brandi Glanville?”, iar eu am spus ceva de genul „Cine e Brandi Glanville?”, pentru că nici nu știam că ăsta era numele ei întreg. S-a supărat puțin la faza asta”, povestea el.

Gerard James Butler este un actor scoțian de film, televiziune și scenă. Este cunoscut în special datorită rolului Regelui Leonidas în filmul 300 – Eroii de la Termopile.

Articole asemănătoare

Back to top button