image
Sursa foto: presedinte.md

Președinția neagă că Igor Dodon ar fi plecat la odihnă în Turcia: „Se află la Moscova pentru câteva zile”

Președinția RM neagă informațiile din spațiul public precum că Igor Dodon ar fi plecat la odihnă în Turcia și insistă că șeful statului „se află la Moscova pentru câteva zile”.

„În legătură cu fake news-ul promovat pe bani în anumite instituții media, Președinția precizează în mod repetat că șeful statului, Igor Dodon se află la Moscova pentru câteva zile, așa cum a anunțat și anterior”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Președinției, Carmena Sterpu.

„Cât privește informația falsă și calomnioasă, lansată de către unii pretinși politicieni, anunțăm că aceștia au fost dați în judecată pentru calomnie”, a adăugat aceasta.

Precizăm că liderul PL, Dorin Chirtoacă, a declarat că Igor Dodon a plecat pe furiș prin Moscova, la mare în Turcia, acolo unde se află la moment în vacanță și familia acestuia. Potrivit lui Chirtoacă, vacanța președintelui ar costa în jur de 2.000.000 de lei.

La sfârșitul săptămânii trecute, Dodon a anunțat că va pleca la Moscova, dar până acum nu a publicat nicio informație despre această vizită, așa cum o face de obicei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: